Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumaş dikmek

Rüyada kumaş dikmek

Rüyada kumaş dikmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine alamet eder.

Rüyada kumaş dikmek gördüyseniz:

  • Dost kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı farklı davrandığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada kumaş dikmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yırtık kumaş görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumaş pantolon giymek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kumaş katlamak aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine inanılır.

Rüyada şifon kumaş görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kumaş pantolon görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, maddi kayıpların olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elbise kumaşı görmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, yoksulluğa, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada elbiselik kumaşlar görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments