Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefen biçmek

Rüyada kefen biçmek

Rüyada kefen biçmek yaralayacağına ve küstüreceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kefen biçmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz veya rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir.

Rüyada kendi kefenini biçmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kefen biçmek kötü karakterli bir kadına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine kefen biçmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada yulaf biçmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada darı biçmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada nohut biçmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine delalettir.

Rüyada yeşil buğday biçmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada kuru ot biçmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, prestij kazanacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments