Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kuma olarak görmek

Rüyada kendini kuma olarak görmek

Rüyada kendini kuma olarak görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kırılan kalplerin barışacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada kendini kuma olarak gördüyseniz:

  • Beraber hoş anlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kuma yatmak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına işarettir.

Rüyada hamile kuma görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı rivayet eder.

Rüyada kuma gelmesi görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuma tırmanmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerine kuma getirmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kuma almak aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada denizde kuma batmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, zor durumda kalınacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments