Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum yemek

Rüyada kum yemek

Rüyada kum yemek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, oğlu evli ise boşanacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, işlerini düzene sokacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına işaret eder.

Rüyada kum yemek gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeleri dikkatle takip etmeli, doğru sonuçlar çıkartabilmek için haber, bilgi veya işaretleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada deniz kumu yemek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kum yemek görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kum yemek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına işaret eder.

Rüyada kum gibi altın görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kumda para bulmak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kızıl kum görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada sıcak kum görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, zengin için yoksulluğa alamet eder.

Rüyada kumdan altın görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments