Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumlu ayakkabı görmek

Rüyada kumlu ayakkabı görmek

Rüyada kumlu ayakkabı görmek evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, birçok işin birlikte yapılacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, güzellik ve hayır geleceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumlu ayakkabı gördüyseniz:

  • Hemen hemen her istediğinizi yapabilirsiniz.

Rüyada kumlu ayakkabı görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, işlerinde berekete kavuşacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine delalettir.

Rüyada ayakkabı içinde kum görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine işarettir.

Rüyada ayakkabıdan kum çıkarmak şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalettir.

Rüyada ayakkabının içinde kum görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kum tepesine tırmanmak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, sonuçtan memnun kalacağına rivayet eder.

Rüyada çuvalla kum görmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına delalet eder.

Rüyada ayakları kumlu görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kötü noktalara geleceğine işarettir.

Rüyada kumun üstünde oturmak çeşitli projeler ortaya koyacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments