Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumlu ayak görmek

Rüyada kumlu ayak görmek

Rüyada kumlu ayak görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işaret eder.

Rüyada kumlu ayak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun başında bulunan bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada ayakları kumlu görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine rivayet etmektedir.

Rüyada kumlu ayak görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kum yolda yürümek güzel bir döneme girileceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada kumda uzanmak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kum elemek hak yolunu tutacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Rüyada kumlu yolda yürümek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kum adam görmek kişinin içinin daralacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına inanılır.

Rüyada kum oynamak dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments