Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arazi kazmak

Rüyada arazi kazmak

Rüyada arazi kazmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine işaret eder.

Rüyada arazi kazmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili beklenmedik durumlar duygusal anlamda sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada arazi kazmak hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir arazi görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil bir arazi görmek işlerinin yaver gideceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sürülmüş arazi görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, daha fazla gelir sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada taşlı arazi görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada ekili arazi görmek hasta ise bakacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayattan yana keyif bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arazi sulamak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına rivayet eder.

Rüyada boş arazide mezar görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments