Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker eli öpmek

Rüyada asker eli öpmek

Rüyada asker eli öpmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker eli öpmek gördüyseniz:

  • Kendinizi nasıl tanıttığınız, tanımladığınız veya verebileceğiniz hizmetleri doğru aktarmanız fark yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada asker eli öpmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına delalet eder.

Rüyada asker eli tutmak kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada elinde silahlı asker görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine işarettir.

Rüyada eli tüfekli asker görmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, özel hayatının renkleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askerle el sıkışmak hayal kırıklığına uğrayacağına, ticarette öne geçeceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işarettir.

Rüyada asker elini tutmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına delalet etmektedir.

Rüyada eli silahlı asker görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına tabir olunur.

Rüyada cumhurbaşkanı elini öpmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments