Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum attığını görmek

Rüyada kum attığını görmek

Rüyada kum attığını görmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, zarara gireceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine yorulur.

Rüyada kum attığını gördüyseniz:

  • Psikolojik olarak bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda haraket etmelisiniz.

Rüyada kum attığını görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, hastalıklarının biteceğine inanılır.

Rüyada kum yığını altında kalmak etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kumu eşelemek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada çuvalda kum görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına yorulur.

Rüyada sıcak kumda yürümek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına alamet eder.

Rüyada elenmiş kum görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kum saati görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kum savurmak atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments