Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum savurmak

Rüyada kum savurmak

Rüyada kum savurmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, malını ve parasını kaybedeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kum savurmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alacaksınız.

Rüyada kum savurmak rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saman savurmak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını savurmak yüksek bir makamı olacağına, iş sahibi olacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada saçını savurmak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçları savurmak elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına delalettir.

Rüyada para savurmak çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada harman savurmak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada buğday savurmak daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments