Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum atmak

Rüyada kum atmak

Rüyada kum atmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada kum atmak gördüyseniz:

  • Ortak kullanılan kaynaklar, eşyalar veya sahip olunan şeylerle ilgili konularda tecrübelerinizden faydalanabilirsiniz.

Rüyada mezara kum atmak benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kum atmak yüzünün hep güleceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada birinin üzerine kum atmak parasız kalmaya, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada kürekle kum atmak darp edileceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine işarettir.

Rüyada kum avuçlamak istediği başarıya kavuşacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumun üstünde kaymak zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Rüyada kum üzerinde namaz kılmak anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına işarettir.

Rüyada inşaat kumu görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments