Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen fincan görmek

Rüyada porselen fincan görmek

Rüyada porselen fincan görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, yardımcı olmayacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına delalettir.

Rüyada porselen fincan gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizi, müşterilerinizi ya da farklı başlıklardaki maddi konuları ilgilendiren haberler ortaya çıkabilir.

Rüyada porselen fincan görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına yorulur.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına alamet eder.

Rüyada porselen tabak hediye almak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine yorulur.

Rüyada porselen tencere görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz porselen görmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada porselen diş görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, gözyaşı dökeceğine, sağlığının bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada porselen tabaklar görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada porselen biblo görmek kendisine olan güveninin artacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments