Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küllük kırmak

Rüyada küllük kırmak

Rüyada küllük kırmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, küslükleri gidereceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına işarettir.

Rüyada küllük kırmak gördüyseniz:

  • Evdeki durumları nasıl idare ettiğinize dikkat edin.

Rüyada küllük kırmak geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada kül tablası kırmak dostlarıyla bir araya geleceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kül yediğini görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada gökten kül yağdığını görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, güç kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kül rengi kedi görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kül temizlemek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine tabir olunur.

Rüyada sobanın içinde kül görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yanan kül görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments