Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker düğünü görmek

Rüyada asker düğünü görmek

Rüyada asker düğünü görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker düğünü gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz veya planlarınız olabilir.

Rüyada asker düğünü görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada düğünde asker görmek hayatının yoluna gireceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin düğününü görmek elindeki malların gideceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde kına yakmak onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının düğünü olduğunu görmek belalardan korunacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada düğün yemeğine gitmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğünde gelini görmemek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğününde oynamak iyi halini yitireceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments