Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin düğününü görmek

Rüyada başka birinin düğününü görmek

Rüyada başka birinin düğününü görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, çok başarılı adımlar atacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işarettir.

Rüyada başka birinin düğününü gördüyseniz:

  • Şikayetçi olmanız durumunda işler kontrolden çıkabilir.

Rüyada başka birinin düğününü görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bundan hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada düğün evinde yemek yemek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalettir.

Rüyada bir düğün görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada stadyumda düğün görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, kendi işinin patronu olunacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına alamet eder.

Rüyada düğün eğlence görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye yorulmaktadır.

Rüyada mezar ve düğün görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada düğüne yetişmeye çalışmak kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, elden arka arkaya paralar çıkacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada nikah düğün görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments