Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaksız kedi görmek

Rüyada kulaksız kedi görmek

Rüyada kulaksız kedi görmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, yanlış adımlar atacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, giderlerin artış göstereceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına işarettir.

Rüyada kulaksız kedi gördüyseniz:

  • Bir konuda başlangıç yapmanız ya da girişimde bulunmanız için fırsatlar oluşabilir.

Rüyada kedi kulağı görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulaksız kedi görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, sıkıntıların azalacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına yorulur.

Rüyada kedi kulağı kesmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulak memesini emmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada kulağa kaçan böceği görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulak kirini temizlemek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulağa kaçan görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulakları temizlemek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments