Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağa kaçan böceği görmek

Rüyada kulağa kaçan böceği görmek

Rüyada kulağa kaçan böceği görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada kulağa kaçan böceği gördüyseniz:

  • Tanıştığınız yakın bir dostunuzun eğitim ile ilgili sorunlarını birlikte çözmek için hareket edebilirsiniz.

Rüyada kulağa kaçan böceği görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada kulağa kaçan görmek yüksek makamlara geleceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağa su kaçırmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına işaret eder.

Rüyada kulağa su kaçması görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kulağına sinek kaçtığını görmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalet eder.

Rüyada kulağından böcek çıkarmak projelerin büyük başarılar kazandıracağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada kulağa giren böcek görmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağında böcek görmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments