Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak pisliği görmek

Rüyada kulak pisliği görmek

Rüyada kulak pisliği görmek imkânsızı başaracağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulak pisliği gördüyseniz:

  • Belli bir plan, taslak ya da düzenlemenin karşılığı olup olmadığı ya da karşılığını alıp alamayacağınız konusunu irdelemeniz gerekiyor.

Rüyada kulak pisliği çıkarmak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, girdiği işleri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulak pisliği görmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada kulak pisliği yemek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan pisliği temizlemek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Rüyada hayvan pisliğini yediğini görmek işlerinin istediği gibi olacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada inek pisliğine düşmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, önünü açacağına yorulur.

Rüyada eşek pisliği görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine yorulur.

Rüyada domuz pisliği görmek yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, canın derdine düşeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments