Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz pisliği görmek

Rüyada domuz pisliği görmek

Rüyada domuz pisliği görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine alamet eder.

Rüyada domuz pisliği gördüyseniz:

  • Yalnız bir insansanız yeni bir ilişkiye girmeden önce duygularınızdan emin olmalısınız.

Rüyada domuz pisliği görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada domuz pisliğine basmak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada evde köpek pisliği görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçi pisliği yemek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada insan pisliğini görmek rahat şekilde yaşayacağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kedi pisliği temizlemek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada burun pisliği görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin pisliği yemek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments