Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak pisliği çıkarmak

Rüyada kulak pisliği çıkarmak

Rüyada kulak pisliği çıkarmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, bilmediği duyguları tadacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, mallarının da hayırlı olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulak pisliği çıkarmak gördüyseniz:

  • Pohpohlanmaya, övülmeye çok hevesli olmanız yüzünden çevrenizde bir anda kötü niyetli, kurnaz sizden birşeyler koparmak isteyen kimselerin birikmesine sebeb olabilir.

Rüyada kulak pisliği çıkarmak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada kulak pisliği görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kulak pisliği yemek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına işaret eder.

Rüyada kulağında küpe çıkarmak dayanışma içinde kalacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, aradaki buzları eriteceğine yorulur.

Rüyada kulağından ip çıkarmak rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine alamet eder.

Rüyada kulağından bir şey çıkarmak insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulağından küpe çıkarmak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada kulağından böcek çıkarmak hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments