Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağından bir şey çıkarmak

Rüyada kulağından bir şey çıkarmak

Rüyada kulağından bir şey çıkarmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, huzur ve şifa bulacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine alamet eder.

Rüyada kulağından bir şey çıkarmak gördüyseniz:

  • Güven problemleri yaşanmaması için sorumlulukların ciddi şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada kulağından bir şey çıkarmak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada kulağa bir şey sokmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulağa bir şey söylemek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına alamet eder.

Rüyada kulağına bir şey söylemek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kulağından küpe çıkarmak yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, her şeyin yenileceğine delalet eder.

Rüyada kulağından ip çıkarmak maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine rivayet eder.

Rüyada kulağındaki küpeyi çıkarmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, neşesinin de yerine geleceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına yorulur.

Rüyada kulak pisliği çıkarmak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments