Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağından ip çıkarmak

Rüyada kulağından ip çıkarmak

Rüyada kulağından ip çıkarmak kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, verimin her geçen gün artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına inanılır.

Rüyada kulağından ip çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı hisleriniz nedeniyle kendinizi suçlu hissedebilirsiniz.

Rüyada kulağından ip çıkarmak iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kulağından böcek çıkarmak kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, adını herkese duyuracağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kulağından taş çıkarmak şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağındaki küpeyi çıkarmak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağından bir şey çıkarmak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağından küpe çıkarmak özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada kulak pisliği çıkarmak rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulağında küpe çıkarmak para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, gelirinin düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments