Rüyada kendi memesinin ucunu görmek

Rüyada kendi memesinin ucunu görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kendi memesinin ucunu gördüyseniz:

  • Belli anlaşma, düzenleme, iş ya da iş birliklerinin daha verimli ya da hızlı ilerleyebilmesi için yapılması gerekenlere dair akılcı fikirleriniz olabilir.

Rüyada kendi memesinin ucunu görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına rivayet eder.

Rüyada memeden süt aktığını görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada memeden iltihap aktığını görmek ele geçen parada artış olacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine işarettir.

Rüyada memeden akan süt görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada memeden süt sağdığını görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıllı kadın memesi görmek günahların da affolacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına tabir olunur.

Rüyada memeden süt akmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, güzel ameller işleyeceğine işarettir.

Rüyada memede hastalık görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top