Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak kesilmesini görmek

Rüyada kulak kesilmesini görmek

Rüyada kulak kesilmesini görmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, takdir toplayacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kulak kesilmesini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri deneme veya ufak oyunlar oynama niyetindeyseniz, çok faydalı olmayabilir.

Rüyada kulağı kesilmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulağımın kesildiğini görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada kulağın kesilmesini görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, rakiplerine yenileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kulağının kesildiğini görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine alamet eder.

Rüyada kulak kesildiğini görmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulur.

Rüyada kulak kesilmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin kötüye gideceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine yorulur.

Rüyada kulak kesilmesini görmek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, kendi işinin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada kulağın kesildiğini görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments