Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak kesildiğini görmek

Rüyada kulak kesildiğini görmek

Rüyada kulak kesildiğini görmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, işlerinin düzene gireceğine, saadete ereceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine inanılır.

Rüyada kulak kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilere sözünüzü dinletmek için her ne kadar yapınıza uymasa da sert bir üslup seçebilirsiniz.

Rüyada kulağın kesildiğini görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağının kesildiğini görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalettir.

Rüyada kulak kesilmesi görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına yorulur.

Rüyada kulağımın kesildiğini görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işarettir.

Rüyada kulağı kesilmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada birinin kulağının kesildiğini görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulak kesilmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulağın kesilmesini görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, daha büyük adımlar atılacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments