Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağın kesildiğini görmek

Rüyada kulağın kesildiğini görmek

Rüyada kulağın kesildiğini görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada kulağın kesildiğini gördüyseniz:

  • Herşeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Rüyada kulak kesilmesini görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada kulak kesilmesi görmek iş sahibi olacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada kulak kesildiğini görmek yokluk içine düşeceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, keyfinin kaçacağına yorulur.

Rüyada kulağının kesildiğini görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağın kesildiğini görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, rızkında ve malından olacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulağımın kesildiğini görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, dinde olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulak kesilmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulağın kesilmesini görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments