Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kulağının kesildiğini görmek

Rüyada birinin kulağının kesildiğini görmek

Rüyada birinin kulağının kesildiğini görmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kulağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Aile, ev, yerleşim yeri veya gayrimenkul işlerine zaman ayırmanızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada kulağın kesildiğini görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulağının kesildiğini görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada kulağın kesilmesini görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulak kesilmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine delalet eder.

Rüyada kulağımın kesildiğini görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, işlerinde aksama olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulak kesilmesi görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada kulak kesilmesini görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına alamet eder.

Rüyada kulağı kesilmek işlerinde berekete kavuşacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments