Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak karıştırmak

Rüyada kulak karıştırmak

Rüyada kulak karıştırmak hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulak karıştırmak gördüyseniz:

  • Otoriteye karşı çıkıyor veya dogmatik ilkelerden nefret ediyorsunuz.

Rüyada kulağını karıştırmak işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine yorulur.

Rüyada kulak karıştırmak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada çay karıştırmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına yorulur.

Rüyada mezarların karıştığını görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına delalettir.

Rüyada başkasının eşyalarını karıştırmak çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, karşılıksız bırakmayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kek karıştırmak uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada saç karıştırmak doğruluğu bulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pilav karıştırmak çok iyi işler ortaya konacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments