Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek karıştırmak

Rüyada kek karıştırmak

Rüyada kek karıştırmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, bolluk içinde yaşayacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kek karıştırmak gördüyseniz:

  • Belli bir zaman takvimi yapma ya da yeni planlar geliştirme konusundaki ısrarınıza gelecek tepkiler durumun gerektirdiğinin üzerinde olabilir.

Rüyada kek karıştırmak rakiplerini gerisinde bırakacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada salça karıştırmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada eşyalarının karıştırıldığını görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, yolculuğa alamet etmektedir.

Rüyada beton karıştırmak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada isim karıştırmak herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına inanılır.

Rüyada ayran karıştırmak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, geçiminin zorlaşacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının cüzdanını karıştırmak ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalettir.

Rüyada birinin çantasını karıştırmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments