Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak çekmek

Rüyada kulak çekmek

Rüyada kulak çekmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, borçlarının azalacağına, strese gireceğine alamet eder.

Rüyada kulak çekmek gördüyseniz:

  • Belli durum veya koşullara yavaş tepki göstermek bazı konuların devamlılığını etkileyebilir.

Rüyada çocuğun kulağını çekmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada kulağı çekmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada birinin kulağını çekmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada kulak çekmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulak kılı çekmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulak ağrısı çekmek zengin bir hayat sürüleceğine, karlı işler alacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada kulağını çekmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada kulaklı yılan görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments