Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağı çekmek

Rüyada kulağı çekmek

Rüyada kulağı çekmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada kulağı çekmek gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada kulağı çekmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada kulağını çekmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine alamet eder.

Rüyada kulak çekmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada kulak ağrısı çekmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun kulağını çekmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına inanılır.

Rüyada kulak kılı çekmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada birinin kulağını çekmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin kulağına ezan okumak tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, hayatının adeta cennete döneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments