Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun kulağını çekmek

Rüyada çocuğun kulağını çekmek

Rüyada çocuğun kulağını çekmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına delalettir.

Rüyada çocuğun kulağını çekmek gördüyseniz:

  • Hareketsizlikten kaynaklanan bir adele uyuşukluğu içinde olmanız da mümkündür.

Rüyada çocuğun kulağını çekmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işaret eder.

Rüyada birinin kulağını çekmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, şansının döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulağını çekmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, sevdikleri ile birlikte olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulak kılı çekmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada kulak ağrısı çekmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kulağı çekmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, hayallerinin suya düşeceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulak çekmek yardıma ihtiyaç duyacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine inanılır.

Rüyada çocuğun kulağına ezan okumak ticaret ehli olacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments