Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak büyümesi görmek

Rüyada kulak büyümesi görmek

Rüyada kulak büyümesi görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, dileklerinin de kabul olacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada kulak büyümesi gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeylerin peşinden gitmeniz gerekiyor.

Rüyada kulak büyümesi görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Rüyada kara büyü görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada büyü yapıldığını söylemek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğini büyümüş görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ardından bu kişiye açılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada büyülü bebek görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyümüş erkek çocuğu görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kendine büyü yaptığını görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına rivayet eder.

Rüyada büyünün bozulduğunu görmek kazancın daha da arttırılacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, kendi işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments