Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kendine büyü yaptığını görmek

Rüyada birinin kendine büyü yaptığını görmek

Rüyada birinin kendine büyü yaptığını görmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, iyi hissedileceğine yorulur.

Rüyada birinin kendine büyü yaptığını gördüyseniz:

  • Vizyonu olmayan kişiler size bedelleri olan hatalar yaptırabilir.

Rüyada evde büyü görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, lüks şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada evinde büyü bulmak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına delalet eder.

Rüyada büyü yapıldığını öğrenmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, başına türlü işler geleceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına delalet eder.

Rüyada büyü bozmaya çalışmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, borçlarının kapacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük bebeği büyümüş görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, ekmeksiz kalacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendine büyü yaptırdığını görmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğe büyü yapıldığını görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına delalettir.

Rüyada büyü yapıldığını söylemek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments