Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara büyü görmek

Rüyada kara büyü görmek

Rüyada kara büyü görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, en büyük acılarının dineceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, güzel ameller işleyeceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, daha fazla para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara büyü gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde değişiklikler olabilir.

Rüyada kara büyü bozmak işin düzeltileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kara büyü yapıldığını görmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara büyü görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada büyü muskası görmek sorunların tek kalemde silineceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada büyü bozmaya çalışmak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, borcunu ödeyeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük bebeği büyümüş görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyü muska görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Rüyada büyülü ev görmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments