Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başından ameliyat olduğunu görmek

Rüyada başından ameliyat olduğunu görmek

Rüyada başından ameliyat olduğunu görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başından ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Taleplerinizi iletirken politik olmanızda fayda var.

Rüyada başından ameliyat olmak kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Rüyada başından ameliyat olduğunu görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine işaret eder.

Rüyada bacak ameliyatı olmak sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, rahat erileceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işarettir.

Rüyada birini ameliyat etmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada ameliyat girmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işarettir.

Rüyada burun ameliyatı olacağını görmek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, azalacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada açık kalp ameliyatı olmak maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada beyin ameliyatı görmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments