Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asılmayı beklemek

Rüyada asılmayı beklemek

Rüyada asılmayı beklemek hayırlı bir yuva kuracağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada asılmayı beklemek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla veya yaşça sizden büyük kişilerle ilişkilerinizi geliştirmelisiniz.

Rüyada asılmayı beklemek kulluk derecesinin artmasına, sağlığına kavuşacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalet eder.

Rüyada bahçede asılı çamaşır görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada insanı asılı görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına alamet etmektedir.

Rüyada havada asılı durmak rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, çok hayırlı insan olunacağına alamet eder.

Rüyada asılmaya gitmek çocuk sahibi olunacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine rivayet eder.

Rüyada asılı insanlar görmek söz sahibi olacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına delalet eder.

Rüyada ipte asılı kalmak haneden birinin ayrılacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına işaret etmektedir.

Rüyada asılan insanlar görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, büyüleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments