Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önünde beklemek

Rüyada kapının önünde beklemek

Rüyada kapının önünde beklemek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, projenin gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına inanılır.

Rüyada kapının önünde beklemek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir.

Rüyada kapının önünde beklemek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı önünde beklemek sevindirici şeyler duymaya, kazancın helal şekilde artırılacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına delalet eder.

Rüyada hastane önünde beklemek huzurunun yerinde olacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine yorulur.

Rüyada hastane kapısında beklemek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami kapısında beklemek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıda beklemek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada cennetin kapısında beklemek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapının önünde su görmek uzaktan haberler işiteceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, uzun sohbetler edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments