Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu delirmiş görmek

Rüyada oğlunu delirmiş görmek

Rüyada oğlunu delirmiş görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Rüyada oğlunu delirmiş gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir.

Rüyada oğlunu delirmiş görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasını delirmiş görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına rivayet eder.

Rüyada deliden korkmak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısını deli görmek darda kalacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada deli hastanesine yatmak bekarlar için mutlu bir karşılaşma, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini deli olarak görmek ailesinin de büyük olacağına, parasız ve işsiz kalacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına işarettir.

Rüyada iki tane deli görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, umutlarının da tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada deli at görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments