Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deliyi dövmek

Rüyada deliyi dövmek

Rüyada deliyi dövmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada deliyi dövmek gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmiyor olmanız nedeniyle bazı alanlarda kontrolünüzü kaybedebilirsiniz.

Rüyada deliyi dövmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, ömrün uzun olmasına inanılır.

Rüyada deli dövmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, hayal kırıklığına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağının delindiğini görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına alamet eder.

Rüyada delinmiş çorap görmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına yorulur.

Rüyada karnının delindiğini görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin deli olduğunu görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına delalet eder.

Rüyada deli kovaladığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine alamet eder.

Rüyada anneyi delirmiş görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, öz güveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments