Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağın büyüdüğünü görmek

Rüyada kulağın büyüdüğünü görmek

Rüyada kulağın büyüdüğünü görmek hayatının afiyette geçeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, nimet ve berekete ereceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına inanılır.

Rüyada kulağın büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Baskı altında dağılmamaya veya çok fazla şey üstlenmemeye çalışmalısınız.

Rüyada kulaklarının büyüdüğünü görmek eşlerin ayrılacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulağının büyüdüğünü görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına rivayet eder.

Rüyada kulağın büyüdüğünü görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulakların büyüdüğünü görmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada işyerini büyütmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına delalet eder.

Rüyada bir insanın büyüdüğünü görmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın büyüdüğünü görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, kötü sözler duyacağına yorulur.

Rüyada ayağının büyüdüğünü görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments