Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salça karıştırmak

Rüyada salça karıştırmak

Rüyada salça karıştırmak yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına yorulur.

Rüyada salça karıştırmak gördüyseniz:

  • Kendinize manevra alanı yaratmalısınız.

Rüyada salça karıştırmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğe salça görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada domates salçası yemek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine salça vermek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, zenginlik içinde olacağına delalettir.

Rüyada salçalı köfte görmek çok güzel işlere gireceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına inanılır.

Rüyada kavanozda salça görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına delalet eder.

Rüyada domates salçası yapmak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada ekmeğe salça sürmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, güleceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments