Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına karıştırmak

Rüyada kına karıştırmak

Rüyada kına karıştırmak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, küslükleri bitireceğine, afiyete ereceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kına karıştırmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda belirsizlik yaratan durumlar olabilir.

Rüyada kına karıştırmak sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada yolu karıştırmak iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalet karıştırmak mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev karıştırmak zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süte su karıştırmak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına delalettir.

Rüyada birinin çantasını karıştırmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, zengin bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada başkasının telefonunu karıştırmak eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kitap karıştırmak borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments