Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kül taşımak

Rüyada kül taşımak

Rüyada kül taşımak ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine yorulur.

Rüyada kül taşımak gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz şeylerle ya da yapmak istediğiniz işlerle ilgili planlarınızı yalnız başınıza yapmanız gerekiyor.

Rüyada kül taşımak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına yorulur.

Rüyada soba kül görmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanmış kül görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kül atmak sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanardağ külü görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalet eder.

Rüyada ölünün küllerini görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına işaret eder.

Rüyada küllük kırmak mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ocak külü görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments