Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin kül olduğunu görmek

Rüyada evinin kül olduğunu görmek

Rüyada evinin kül olduğunu görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinin kül olduğunu gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin için en iyisini yapacağına güvenemezsiniz.

Rüyada evinin yanıp kül olduğunu görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada evin kül olduğunu görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada evin yanıp kül olduğunu görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada evin içinde kül görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, hayallere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin kül olduğunu görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada odun külü görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kül toplamak gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada sigara külü yutmak duraklama yaşanacağına, hayatından çıkaracağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments