Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü demir görmek

Rüyada küflü demir görmek

Rüyada küflü demir görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına işarettir.

Rüyada küflü demir gördüyseniz:

  • Ani kararlar almamalı ya da diğerlerini takip edebilmek adına ilerlememelisiniz.

Rüyada küflü demir görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada küflü salça görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küflü hamur görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, başarılı işlere imza atılacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada küflenmiş muz görmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, geçim derdi yaşamayacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada küflü kaşık görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine alamet eder.

Rüyada küflü altın görmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada küflü para görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kötü sözler duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada küflenmiş ekmek yediğini görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments