Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü elma görmek

Rüyada küflü elma görmek

Rüyada küflü elma görmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada küflü elma gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeler ilişkilerinizin dayanağının değişmesi anlamına geliyor, hazırlıklı olmalısınız.

Rüyada küflü elma görmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına yorulur.

Rüyada küflenmiş ceviz görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına işaret eder.

Rüyada küflenmiş meyve görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına alamet eder.

Rüyada küflü domates görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, huzursuzlukların sona ereceğine inanılır.

Rüyada küflü patates görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, içinin rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada küflü makas görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına rivayet eder.

Rüyada küflenmiş börek görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına yorulur.

Rüyada küflenmiş yumurta görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, bol bol hayır duası alınacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments