Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflenmiş yufka görmek

Rüyada küflenmiş yufka görmek

Rüyada küflenmiş yufka görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada küflenmiş yufka gördüyseniz:

  • Borçlarınızı tahsil edebilir veya kapatabilirsiniz.

Rüyada küflü yufka görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine rivayet eder.

Rüyada küflenmiş yufka görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine alamet eder.

Rüyada yufka yapmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yufka ekmek ıslatmak makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yufka ekmek toplamak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına tabir olunur.

Rüyada yufka yapıldığını görmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yufka pişirdiğini görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yufka katlamak hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments