Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü su görmek

Rüyada küflü su görmek

Rüyada küflü su görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada küflü su gördüyseniz:

  • Aile veya duygusal ilişkilerinizle ilgili bir mutluluk yaşamanız, birlikte bir yerde eğlenmeniz mümkündür.

Rüyada küflü su görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada küflü ekmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına inanılır.

Rüyada küflü peynir yemek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küflü simit görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada küflenmiş duvar görmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına delalettir.

Rüyada küflenmis yemek görmek sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada tavanda küf görmek muradına eremeyeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine alamet eder.

Rüyada küflenmiş beyaz peynir görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments