Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü peynir yediğini görmek

Rüyada küflü peynir yediğini görmek

Rüyada küflü peynir yediğini görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, özel hayatının renkleneceğine tabir olunur.

Rüyada küflü peynir yediğini gördüyseniz:

  • Parasal olduğu kadar duygusal açılardan da şanlısınız.

Rüyada küflü peynir yediğini görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada küflenmis peynir yemek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küflü peynir yemek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada küflenmiş beyaz peynir görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, muradın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada küflü kaşar peynir görmek aileden ayrı kalınacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, maddi anlamda çok zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küflü kaşar peyniri görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Rüyada küflenmiş peynir görmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada küflü ekmek yediğini görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, maddi anlamda feraha ermeye delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments